Henriette Paldan

Velkommen til I Desire -

En skønheds-salon Ryesgade

Henriette Paldan

Mit navn er Henriette Paldan. Jeg er uddannet kosmetiker, makeup-artist og frisør (4 årige). Jeg har igennem årene arbejdet i div. skønhedsklinikker og saloner, og jeg har også undervist i hudpleje, skønhed og makeup i en årrække. Jeg har lavet opgaver til kortfilm, tv, photo shoot mm, både med hår, makeup og specialeffekts opgaver.

 

D. 4.12.2014 åbnede jeg min skønhedssalon I Desire, som er en blanding af skønhedsbehandling, frisør og makeup/styling. Min store passion er skønhedsbehandlinger samt makeup og styling, og jeg har derfor en del af disse opgaver. Derfor kan det forekomme, at salonen er lukket, hvis jeg er hyret til en opgave ud af huset.

 

Jeg sætter en ære i mit arbejde og nyder at bruge tid og omhu på mine kunder. Det er vigtigt at kunden føler sig godt behandlet og går glad herfra, og ikke mindst kommer igen. Samtidigt er det vigtigt for mig, at I Desire gennemgår en spændende udvikling, så det bliver mere end bare en almindelig skønheds-salon.

Jeg glæder mig til at modtage og inspirere folk fra nær og fjern.

 

 

 

 

Åbningstider:

 

Mandag - 13:00 - 18:00

Tirsdag - 9:30 – 17:30

Onsdag - 9:30 – 17:30

Torsdag - 11:00 – 19:00

Fredag - 9:30 – 17:00

Lørdag - Efter aftale

Søn- og helligdag - Lukket

(eller efter aftale)

 

Lukkedage:

 

Der kan forekomme dage, hvor jeg lukker/åbner tidligere/senere, eller holder helt lukket, da jeg har opgaver ud af huset.

 

 

Kontaktinformation:

 

Adresse:

Ryesgade 30C, 2200 København N

 

Telefon:

32213516

 

E-mail:

kontakt@idesire.dk

 

Find os på Facebook

Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl